Zomer Zoete Foto Serie

Hi, vandaag deel ik weer een serie foto’s. De foto’s zijn aan het begin van de zomer genomen, de zomer van 2019. Het was midden op de dag, wat vaak voor wat moeilijkheden kan zorgen waaronder gekke schaduwen. Maar we hebben ons best enorm gedaan, en ik was erg te spreken over het resultaat. Nu is het alweer een tijdje geleden dat ik deze foto’s heb genomen (en bewerkt) en het valt me enorm op hoe zoekende ik nog ben naar een vaste stijl. Zoals met veel dingen in het leven vind ik meerdere dingen leuk en ben ik daarom wat wispelturig. Ik vind bij de ene foto dit beter passen en bij de andere weer heel wat anders. Dat kan, maar als je de foto’s zo samen wilt presenteren, dan is het een beetje een chaotisch zooitje. Ik werk eraan!  Desondanks dit vind ik de foto’s erg leuk geworden, en hopelijk vindt jij dat ook!

    

  

Foto’s genomen en bewerkt door mij.
Model: Mosca

Vergeet niet een kijkje te nemen op mijn fotografie account op instagram @wordsbylali en mijn persoonlijke account @letsgoforthegreat. En volg Mosca @tinkerbell.cc.

Liefs,

Citlali

 

0 Touch the heart to give the post some love