Vakantiegebrabbel- it’s beginning to look a lot like Christmas

Noelle

Beetje laat, maar: het is VAKANTIE!!! Tenminste, voor mij is het vakantie (er zijn genoeg mensen die helemaal geen vakantie hebben, sorry!)… Afgelopen vrijdag had ik het laatste tentamen van dit jaar, zo raar om je dat te bedenken zeg. Dit jaar is er zo veel verandert, allemaal goede veranderingen (over het algemeen) dat wel gelukkig. Ik begon mijn vakantie fijn met iets wat ik al een hele tijd wilde doen. Vrijwilligerswerk. Het was maar 1 dagje, maar ik ben zeker van plan om vaker mee te helpen aan leuke projecten.

Ook ben ik lekker aan het fotograferen geweest, 2 lieve vriendinnetjes (die je hier vast al voorbij hebt zien komen) waren zo lief om model te staan. Ik was heel tevreden met het resultaat en het was ook gewoon hartstikke gezellig <3! Binnenkort zal ik wat meer foto’s laten zien, maar met de feestdagen en alles denk ik dat het nog wel even op zich moet laten wachten. Voor het eerst dat ik een een amateurs fotoshoot doe met mijn nieuwe camera en dan gelijk 2 achter elkaar, so much fun! De foto hier helemaal bovenaan nam ik van Noelle en die hieronder van Asmara :)

Asmara

Ook ben ik naar het Light Festival geweest, er waren weer heel wat mooie kunstwerkjes te zien. Mijn favoriet is eentje die in de hortus staat en bewegingssensoren bevat. Ik heb er geen foto van en ik weet eigenlijk ook niet meer hoe die heet. Maar het is echt mooi, je loopt onder lichtjes die rondslingeren. Mocht je nog niet naar het Light Festival geweest zijn, dan raad ik het je zeker aan, het is in het centrum van Amsterdam en het is helemaal gratis. Super tof!

Ik maakte een lijstje van leuke dingen die ik tijdens mijn toetsweek en de week daarvoor ‘ontdekte’:

  • De serie sense8, een hele toffe serie over 8 personen van verschillende landen die opeens soort van verbonden met elkaar zijn. Het is heel gaaf gefilmd en gewoon heel erg leuk, dus mocht je nog een leuke serie zoeken, kijk dan deze!
  • Lieve Bertha, een geweldig youtube kanaal. Echt geniaal, ze doen een beetje van alles, altijd super vrolijk en op de een of andere manier lijken ze alles voor elkaar te krijgen.

    dit is denk ik wel mijn favoriet :)
  • lezen, ik las We were liars, My sisters keeper, the Alchemist en het zijn alle 3 zeker aanraders. Dit weekend ben ik begonnen met Wonder en ik kan nu al zeggen dat ook deze een aanrader is! Lezen is zo fijn :)
  • hele mooie schoenen, maar die kon ik niet meer vinden (snik) maar eigenlijk heb ik wel genoeg schoenen, er zijn wel ergere dingen op de wereld…

Alles is trouwens zoooo kerst-ig, onze huiskamer staat vol met kerstverlichting en kerst spullies en als ik in de avond over straat loop zie ik overal kerstverlichting om me heen and I love it! Ondertussen heb ik tachtigduizend kerst chocolaatjes naar binnen gewerkt en zijn er al wat kerstcadeautjes gekocht (en al gegeven want niemand heeft geduld, haha).

Verder heb ik verrassend genoeg nog veel gepland voor de vakantie, alles is zooo druk, maar wel alleen hele leuke dingen hoor, dus dat maakt alles helemaal goed. Ik denk dat dit mijn allerlaatste post gaat zijn, voordat we het nieuwe jaar beginnen. Misschien niet hoor, maar voor de zekerheid alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wat zijn jou vakantieplannen (mocht je ook vakantie hebben)?

xx Citlali

0 Touch the heart to give the post some love