Some pictures of Farhana pt.1

Afgelopen jaar is mijn passie voor fotografie een beetje aan de kant gezet. Ik was een hele tijd, of in ieder geval een tijdje, veel bezig met fotografie. Maar afgelopen jaar raakte ik mijn camera een hele tijd niet aan. Waarom precies weet ik eerlijk gezegd niet. Maar tijd ging voorbij en ik was zo met andere dingen bezig, dat ik het niet eens doorhad. Tot er weer iets in mij begon te borrelen. Ik begon met een serie self portretjes in januari. Een poging tot een #advancedselfie zou je het kunnen noemen. Maar daar bleef het eigenlijk ook bij. Tot ik Fahana een berichtje stuurde. Ik ken haar via via en wist dat ze als model meerdere TFP shoots deed. Ik verwachtte er niet veel van eigenlijk. Onder het genot van een drankje wisselde we ideeën over de shoot. Het kwam er al snel op neer dat ik niet echt aan ideeën doe. Ik vind het vaak fijn om mensen ‘gewoon zoals ze zijn’ te fotograferen in kleding die ze alledaags ook zouden dragen. En het liefst ergens dichtbij natuur. Dat vind ik altijd leuk. Farhana had foto’s gezien die ik op mijn insta had staan die ze erg leuk vond en dacht aan een soortgelijk idee. Dus toen begon het wachten op een goede tijd en mooie bloemetjes in bloei. In de tussentijd deed ik vrijwel niets aan fotografie. Tot we samenkwamen om fotootjes te maken. Het is ondertussen al een hele tijd, maar heb de foto’s nooit gedeeld op mijn blog. Heb wel een paar op mijn Instagram gezet, maar liet het daarbij. Dat ik na lange tijd toch besluit ze te delen is niet iets nieuws voor me. Hoop dat je ze leuk vindt!

Farhanas Instagram: @far.photoshoots
& mocht je mij nog niet volgen: @letsgoforthegreat

En stay tuned want dit is de eerste set van 3!

0 Touch the heart to give the post some love