Slaapgebrek en tentamens

Ik zou een lijstje kunnen maken met allerlei dingen waar ik me aan erger (wat ik stiekem ook van plan was), maar in plaats daarvan besloot ik het omgekeerde te doen. Een lijstje van dingen die mij op dit moment blij maken!

Happy list oktober:

  1. Mijn minion pyjama broek Minions zijn gewoon super schattig!
  2. Vrijdag laatste tentamen Het tentamen zelf maakt me niet blij maar weten dat het de laatste van deze periode is wel, daarna een weekendje rust.
  3. Halloween Wat ik dit jaar voor het eerst ga vieren inclusief punch, skeletten en ‘enge’ make-up.
  4. De voorbereidingen van Halloween Elixer drankjes recepten make-up inspiratie en halloween food inspiratie.
  5. Dat ik desondanks school gewoon nog lees Desondanks ik er nu veel minder tijd voor heb probeer ik wel regelmatig de tijd te nemen om te lezen, nu heb ik net Gone girl uit en ben ik (al) bezig met De kraamhulp.
  6. Boekenwinkel Ik ging na eeuwen weer eens een boekenwinkel in en kwam erachter dat ik bijna alle (engelse) boeken wel op mijn to-read lijstje had staan :)
0 Touch the heart to give the post some love