September wishlist

Een lijst van spullies die ik in de komende tijd wil kopen. Momenteel ben ik blut, maar als ik er weer geld (en tijd) voor heb hoop ik langzamerhand zoveel mogelijk van deze spullen te kopen. Sommige dingen zijn groot en duur andere simpel en goedkoop.

Mijn Narnia-jas Ik kwam laatst ooit in een winkeltje met allemaal lelijke dingen en daar stond die tam-tam-tam mijn narnia jas. Het is een neppe bond jas en hij was goedkoop maar ik kocht hem toch maar niet en nu heb ik ongelofelijk veel spijt. Voor de volgende keer, als je iets wilt, KOOP HET!
Een lensmug Je hebt ze bij de Xenos en ze zijn niet heel duur. Ze zijn er al een tijdje en eigenlijk weet ik niet tot wanneer ze er zullen zijn.
Stempels, heel veel Ik heb hier helemaal geen plek voor, maar ik vind ze zoo leuk. Bij de hema hebben ze hele leuke en ik stond er echt een uur naar te kijken maar ik kon niet kiezen en toen had ik geen zin meer en nu (maanden later) wil ik ze nog steeds.

Givenchy Very Irrésistible L’eu en rose Ik rook deze geur voor het eerst in Barcelona in de Sephora en heb hem verder nergens meer gezien (ook niet echt gezocht), ik had zo’n geur sample mee (nog niet gebruikt) en een blaadje met de geur erop. Het ruikt nu nog steeds goed en lekker. Het is al 4 maanden geleden op dat papiertje gespoten en toch blijft het lekker ruiken. Ik word meteen blij van de geur.

Een kleurboek voor volwassenen Want desondanks ik net een klein kind ben vind ik mezelf volwassen genoeg om speciale tekeningen in te kleuren. Het kan trouwens vet goedkoop zijn, 1€ bij de Action, maar ze hadden er geen toen ik keek (of ik heb niet goed genoeg gezocht).
Een vleesetend plantje Ik zag op l’internet dat ze bij de action een vleesetend plantje kweek set hebben voor minder dan een euro en ik vind het heel gaaf, maar ook deze kon ik niet vinden.
Een horloge en niet zomaar eentje… Ik wil een bruin horloge met een wereldkaart, of een sepia wereldkaart of een ‘normale’ maar dat weet ik nog niet.

Last but not least, camera spullies

http://www.flickr.com/photos/danielygo/7517754482/

Een statief wel zo handig. Die ik nu heb is eigenlijk van mijn vader, die hem van mijn opa heeft gekregen. Hij werkt prima, maar het is een mega ding en het is niet echt mee te nemen. Tenzij je veel wilt tillen.
Een 50mm lens Oh wat maken die mooie foto’s. Ik wil een canon lens en ik heb een samsung camera dus ik moet ook een lens converter erbij kopen dan. Die kan ik via e-bay kopen, maar ja die wil ik dus ook.

Zo een veel te lang lijstje. Vooral voor iemand die geen spullen meer wil. Ja, minimalistisch zijn lukt mij gewoon niet. Ik moet wel zeggen dat ik denk dat ik alles van mijn lijstje met plezier ga gebruiken (als ik het ooit heb).

0 Touch the heart to give the post some love