ROSE SHOOT

Toen mijn vakantie nog maar net begonnen was, sprak ik met een vriendinnetje af om foto’s te maken. Hoewel ik nog niet echt 100% mijn persoonlijke foto stijl heb ontwikkeld merkte ik al snel dat dit toch een beetje buiten mijn gebruikelijke plaatje viel. Deze foto’s zijn een stuk donkerder dan wat ik gewend ben. Maar er is iets waardoor ik het juist zo mooi vind. Het geeft de foto’s een mysterieus tintje met een zwoel duister gevoel. In mijn ogen dan. De foto’s doen me denken aan een reclame campagne voor een luxe krachtig maar toch zachte parfum met rozengeur. Vooral de foto van hierboven.

  

De shoot zelf was heel gezellig. Ik ken Mosca via de sportschool hihi, en buiten dat om kende ik haar eigenlijk niet zo goed. We hebben echt heel leuk gepraat. En ik blijf het zeggen zo inspiratievolle vrouw is dit. Ze hadden we het over meditatie en dat ze elk jaar naar een speciale plek gaat gericht op meditatie en zonder telefoon. Mijn uitleg ervan doen het niet goed. Maar het is echt zo iets moois, wat echt bijdraagt aan je persoonlijke groei. Ik weet dat veel mensen alles omtrent meditatie zweverig vinden, maar ik vind het persoonlijk heel gaaf. Ik heb niet echt genoeg concentratie voor een goede meditatie in mijn eentje. Wat ik wel doe is bij yoga een afsluiting met meditatie, dit lukt sommige dagen iets beter dan andere. Maar ik merk dat ik daar echt tot rust van kom (vooral in dagen waar het wat beter lukt) en omdat in het in de avond doe merk ik ook altijd dat het mijn nachtrust heel goed doet.

Laat me weten wat je van de foto’s vindt!

En vergeet niet mijn andere foto’s te bekijken. Ik heb sinds kort een nieuw Instagram account, speciaal voor mijn fotografie, dus volg me vooral @wordsbylali en mijn persoonlijke account @letsgoforthegreat. En volg Mosca @tinkerbell.cc.

Liefs,

Citlali

1 Touch the heart to give the post some love