Project333 update #1

Daar sta je dan, voor je kast, de opties zijn opeens wel heel erg beperkt. Vooral de eerste dag gaf dit een vreemd gevoel. Het is natuurlijk wel logisch dat de keuze beperkte is, maar het was voor mij toch even een minor shock toen ik daar stond. Wat misschien wel vreemder is, is dat het al snel niet meer zo vreemd voelde. De eerste week van project333 ging eigenlijk wel heel makkelijk. Ik kwam er wel de eerste dag achter dat ik geen riem op mijn lijstje had staan. Die heb ik dus ook gelijk toegevoegd. Wat verder een beetje stom was, maar niet veel met project333 te maken heeft is dat mijn schoen het even begaf. De zool kwam namelijk los te liggen :(
Gelukkig was het snel weer gemaakt en kan ik ze weer dragen.

Ik ben begonnen met het maken van foto’s van de gekozen items, maar ik heb het gewoon erg druk de laatste tijd. Ik was ziek, had tentamen en daarnaast had ik de afgelopen tijd lange dagen. Ik hoop en denk eigenlijk wel dat ik dit weekend tijd ervoor heb. Dit is trouwens ook de rede van de pixel-foto van hierboven.

Ik heb mijn kledingkast zo ingericht dat alles wat ik ‘mag’ gebruiken de komende 3 maanden apart van de rest zit. Het is wel erg anders, i.p.v. een lade met 2 stapels shirtjes is het lade gevuld met een halve stapel shirtjes en een stapeltje broeken.

Het zijn wel de kledingstukken die ik over het algemeen al pakte. Vooral qua broeken merk ik dat ik bijna nooit andere broeken draag dan die ik nu op mijn lijstje heb. Daar gaat het project eigenlijk ook wel om, je realiseren wat je nou echt draagt en wat maar in je kast ligt te verstoffen.

0 Touch the heart to give the post some love