Afgelopen tijd, wat foto’s…

Het leek me leuk om wat foto’s van de afgelopen tijd te delen. Het is niet echt een weekoverzicht, maar gewoon een paar foto’s van de afgelopen week. Ze zijn met mijn telefoon genomen en de kwaliteit is daardoor super slecht.

Deze foto is stiekem al heel oud. Maar ik wilde hem toch delen, want ik vind het best een mooie foto, zeker als je bedenkt dat het met mijn telefoon genomen is.
Strawberries!! Deze week at ik vaak aardbeien! Sommige waren echt huge, niet normaal.
Ik besloot om weer eens te tekenen. Ik teken echt veel te weinig, meestal heb ik geen idee wat ik wil maken en eindig ik met ogen of halve gezichten te tekenen. Deze keer besloot ik om mezelf na te tekenen. Het lijkt niet echt op mijn hoofd, maar ergens herken ik mijn gezicht toch wel erin.

Ik ging de stad in met een vriendin. Eigenlijk gingen we foto’s maken van het centrum, maar er is weinig van gekomen. Wel aten we ijs en dronken we heerlijke limonade. Toen we ‘snel’ langs de ABC gingen, zag ik deze mooie boeken! Alleen al door hoe ze eruit zien wil ik ze hebben!
Buiten eten is heerlijk! Met een kleedje en lekker eten natuurlijk! Natuurlijk bedacht ik me pas na het eten dat een foto wel leuk zou zijn. Dus jullie zullen het met een foto van mijn uitzicht moeten doen.
Ik maakte dit armbandje voor een vriendin. Het bloemetje maakt ik al een hele tijd terug, gelukkig was het bandje zo gemaakt ;) Had niet zo’n zin in een priegel werkje.

Een vriendinnetje deed mee aan een Miss verkiezing. Vorige week was de finale en daar ging ik natuurlijk heen. Helemaal opgemaakt en op hakken. Bleek dat er maar 2 zitplekken per Miss waren, dus we mochten staan, voor 4 uur lang ofzo. Heb het wel volgehouden overigens. Jammer genoeg won mijn vriendinnetje niet, al ben ik alsnog trots op haar. Ze deed het super goed!!! Ze staat op de rechter foto, met haar mooie jurk!

Spontane afspraken maken me blij! Zeker als het warm weer is en we gaan zwemmen, het was echt perfect <3
Deze foto is super scheef, maar het heeft wel wat ^^
Soms verbaas ik me nog steeds over hoe mooi de natuur wel niet is.

Koken met pinterest. Ik had niet zoveel inspiratie, dus zocht ik een recept op pinterest. Het zijn bladerdeeg rolletjes met ricotta, chorizo en rucola. Het is nog best lekker geworden. Daarnaast maakte ik ook een simpel pasta receptje, ook van pinterest, ook deze was gelukt! Yaay! Later in de week, probeerde ik weer een nieuw pinterest recept en ook deze was geslaagd! Hoe leuk is dat!?

Koken jullie ook wel eens recepten van pinterest of van andere sites?

xx

0 Touch the heart to give the post some love