Longlasting music

Ik luister naar heel veel verschillende soorten muziek. Verschillende stijlen en daarbij dus ook verschillende artiesten. Ik vind het daarom ook altijd erg moeilijk om te zeggen naar welke muziek ik luister. Eigenlijk van alles. Maar dat klopt ook niet helemaal, ik luister namelijk geen jazz, geen hardrock (denk ik), geen Mozart en eigenlijk nog veel meer niet.
Welke muziek luister ik dan wel? Nou pop/rock/alternatief-achtige/indie muziek, dat vat het ongeveer wel samen denk ik.

Meestal heb ik periodes  waar ik veelste veel naar één liedje luister, maar op dit moment eigenlijk niet. Wel zijn er wat liedjes/artiesten die ik bijna altijd wel kan waarderen. Dit rijtje artiesten/liedjes zijn daar maar een paar voorbeelden.

Of monsters and men
Het eerste liedje wat ik van hun hoorde was Love love love en sindsdien ben ik altijd wel van hun muziek blijven houden.

The lumineers
De stem van de zanger is soms wat apart, I don’t know. Toch vind ik zijn stem erg fijn om naar te luisteren (ook live) en vind ik de sfeer van de liedjes gewoon leuk.

 

Panic at the disco!
Ik weet niet helemaal waar hun muziek bij hoort, aangezien hun liedjes nogal varieren. Ik vind de meeste inieder geval erg leuk om naar te luisteren.

The All American Rejects
Hier luisterde ik een paar jaar terug eigenlijk veel meer naar, maar ik heb een liedje (her)ontdekt. Het liedje bleef vervolgens in mijn hoofd en is er nog steeds niet helemaal uit.


Cake Love you madly
Allereerst vind ik het super leuk dat de band Cake heet. Dat beloofd al veel goeds, maar eigenlijk vind ik alleen het liedje Love you madly leuk. Ik zocht nog wat andere liedjes van ze op maar vond eigenlijk niets wat me aansprak. Best jammer, maar Love you madly is wel echt een leuk liedje.

Nickleback
Van Nickleback vind ik de meeste liedjes (die ik ken in ieder geval) erg goed. Ik luisterde heel lang geleden graag naar Rockstar, maar zocht nooit andere liedjes op. Wat best wel jammer is als ik er zo over nadenk, maar uiteindelijk heb ik toch andere liedjes gehoord.

0 Touch the heart to give the post some love