Let’s get personal-TAG

Ik kwam deze tag tegen en het leek me leuk om hem in te vullen. Ik vind het leuk om over zulke vragen na te denken. En het leek me een leuke manier om wat van mezelf te delen. Dan krijg je een beetje een beeld wie er achter de blog zit. Mijn blog is dan wel niet een 100% persoonlijke blog, maar ik wil wel dat het een persoonlijk tintje behoud.

1. Wat hoor je op het moment van schrijven?
Terwijl ik dit schrijf, is het stil. Ik hoor af en toe een auto voorbij rijden en verder hoor ik het getik op mijn laptop samen met de achtergrond ruis van mijn laptop.

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)
Ja, heel erg. Het is momenteel 13h en ik heb nog niet geluncht. Waar ik precies trek in heb weet ik niet, maar in simpel brood met beleg in ieder geval niet.

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Ik ben nogal gevoelig en helaas was ik niet zo lang geleden echt wel heftig geraakt. Maar ik probeer mezelf bij elkaar te lijmen en gelukkig gaat dat goed.

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
10 kinderen kan ik echt niet aan. Dan maar geen kinderen.

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Nee :)

6. Waar denk je op dit moment aan?
Vraag 2, man man man ik heb honger! Verder denk ik vooral aan mijn thesis en aan een hele berg artikelen die ik moet lezen. Dingen die ik nog moet doen en dingen die ik nog wil doen.

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Yes! Call me when you need me!

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Mn bae :3

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Alles heel vaak na-checken, rondjes lopen, aan dingen frunniken.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Ik zou graag volmondig JA neerzetten, maar als ik er zo over nadenk is het niet het geval. Er zijn wel mensen die mij zonder woorden begrijpen of helemaal begrijpen wat ik bedoel als ik iets uitleg, maar me volledig begrijpen dat niet. Ik begrijp me nog niet eens volledig, laat staan iemand anders. 

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Ja, zeker wel. Het zonnetje schijnt en ik heb nog een heleboel leuke dingen die ik wil doen vandaag! 

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Ja, daar ben ik heel erg dankbaar voor!

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Nee, soms denk ik wel dat ik dingen zou willen veranderen, maar als het er op aankomt ben ik tevreden, al is het maar omdat slechte dingen nodig zijn om het goede te waarderen.

14. Vertel jij je ouders alles?
Nee, ik denk niet dat iemand tijd heeft om alles aan te horen. Maar ik ben wel heel open naar mijn ouders en ik verberg niet per se iets van ze.

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Alle drie. Het verleden misschien iets onbewuster. Ik hou ervan om even stil te staan, bedenken wat ik wil (toekomst) en dan bedenken wat ik er aan kan doen in het heden om het te bereiken. 

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Veel. Een tijd geleden besloot ik om 7h of 8h wakker te worden dagelijks. Na een week was deze goede gewoonte de deur al uit. Ik zal het nog een kans geven. Ik word ongelofelijk onregelmatig wakker maar minstens 8h per nacht. 

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Ik denk het niet.

18. Wat heb je voor het laatst gedronken?
Een glaasje water.

19. Welk soort bed heb jij?
Een heel lekker zacht bed met het beste matras ooit. 

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Optimist!

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Oei, ik zit bijna nooit in de auto. Afgelopen maand 1 keer bij mijn familie. Op familie na denk ik dat het een paar maanden geleden was bij een vriend. 

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
Oeh de laatste film was mission impossible die ik heb gekeken met Pedro en T. 

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Er zijn zeker wel eens dingen gezegd of gedaan die ik nooit zag aankomen. Misschien dat ik wel had verwacht dat ik gekwetst zou worden, maar niet op deze manier.

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Tai sweet chili chips van lays sensations. Er zit melk in, wat ik als veganist niet ‘mag’ en wil eten, maar ik vind ze zo lekker. Dus ik kan het niet weerstaan om af en toe een chipje te stelen als iemand die voor me neus aan het eten is. Ik ben ondertussen op zoek naar het perfecte vegan alternatief, maar tot nu toe heb ik die niet gevonden. Ik zag wel weer een nieuwe vegan sweet chili chips, dus wie weet is het wel waar ik op wacht.

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht?
Nee, laatste keer dat ik kleding voor mezelf kocht was in Mexico. Ik probeer zo min mogelijk nieuwe kleding te kopen. Ik wil eigenlijk heel graag mijn kledingkast weer doorspitten en kijken of er nog dingen zijn die ik niet meer draag. Ik wil namelijk iets minder kleding hebben, dan ik momenteel heb.

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?
Het begon met de receptioniste van mijn huisarts die zo bot was, daarna mijn vriend die me niet leek te begrijpen en daarna weer mijn vriend, omdat hij de liefste vriend ter wereld is. Het is niet dat ik altijd huil als iemand bot tegen me is of als iemand me niet begrijpt, ik huil best wel snel, ik weet ook zeker dat ik meer huil dan de gemiddelde persoon en daar heb ik vrede mee. Maar ik kan wel dingen hebben, alleen op sommige dagen even niet.

27. Wat doe je morgen?
Morgen komt mijn zus eten en gaan we dia de los muertos een beetje vieren. We gaan ons opmaken als skelletjes en samen eten :)

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?
Nee, op dit moment geniet ik even van mijn privé zen momentje.

29. Houd je van suikerspinnen?
Ja!

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Haha, zeker. Dat doe ik al sinds klein :)

31. Wat is je stemming op dit moment?
Optimistisch met wat honger.

32. Met wie was je gisteravond?
Netflix en mijn yoga mat haha. Ik deed wat sportoefeningen terwijl ik Riverdale keek. Ik had wat afleveringen in te halen. Haha, nu klinkt het net alsof ik sportief ben en 3 afleveringen Riverdale al sportend heb gekeken. Stiekem sportte ik pas halverwege de 2de aflevering en stopte ik begin de laatste. 

33. Heb je plannen voor dit weekend?
Nee, niet dat ik weet. Een weekendje rust klinkt heerlijk.

Zijn er nog dingen die je graag van me wilt weten? En heb jij wel iemand die je volledig begrijpt?

3 Touch the heart to give the post some love