Laatste set van de shoot met Farhana

Zoals de titel al doet blijken is dit alweer de laatste set foto’s die ik hier ga delen van de shoot die ik met Farhana deed. Ik kan zeker nog veel leren als het om fotografie en nabewerking gaat, maar ik ben ook zeker wel heel blij met het resultaat van deze shoot. Bij sommige foto’s twijfelde ik over het weghalen van een kleine onzuiverheid. Dit zou de foto misschien net wat professioneler maken. Maar aan de andere kant vind ik het ook iets moois hebben. Overal zie tegenwoordig foto’s waarvan de huid bewerkt is. Gezichten waar geen porie meer op te vinden is. Geen verdwaald haartje of rood bultje. En dat begrijp ik. Maar ik vind het ook wel iets menselijks hebben. Voor nu stelde ik me voor dat als het voor mijn gevoel de foto echt verbeteren zou ik een poging zou doen tot bewerken (iets wat ik nog niet echt kan). Maar op dit moment is het voor mij niet nodig. Ik vind de foto’s heel leuk, en hopelijk vindt jij ze ook leuk!

         

Farhanas Instagram: @far.photoshoots
& mocht je mij nog niet volgen: @letsgoforthegreat

En, vindt je de foto’s goed gelukt? Of heb je misschien tips, ik hoor het graag!

1 Touch the heart to give the post some love