June goals- recap

Juni is voorbij en ik kan met trots zeggen dat ik bijna met al mijn doelen geslaagd ben. Deze maand bestond uit de laatste weekjes op de universiteit voor dit schooljaar. Je realiseert je hierdoor gelijk dat tijd echt super snel gaat.

Foto’s selecteren, ik ben er mee begonnen. Niet alleen selecteerde ik foto’s waar ik trots op ben (het zijn er verrassend weinig), maar ik selecteerde ook foto’s die ik graag uit wil laten printen. Niet per se omdat ze mooi zijn, meestal puur om de herinnering die erbij hoort.

Naar Artis gaan, kan ik eigenlijk ook als soort van gelukt zien. Ik ging wel naar Artis, dus in feite is mijn doel behaald, maar door tijdgebrek heb ik het halve park helemaal niet kunnen zien. Dat is wel een beetje jammer, dus hopelijk kan ik er binnenkort weer heen, we’ll see. Artis was trouwens wel heel leuk! Er is zoveel veranderd sinds ik er voor het laatst was geweest!

Narnia (uit)lezen. Nog niet uit, maar ik ben er wel mee bezig. Ik lees nu The horse and his boy. Op de volgorde waar ik het op lees, is dit het 3de boek. Ik kwam er trouwens achter dat je heel veel verschillende volgordes hebt. Ik lees het zoals het achterin het boek stond, volgens mij is dit de chronologische volgorde. Wel grappig, want ik dacht dat ze een vaste volgorde zouden hebben, maar ze zijn niet chronologisch geschreven. Zo is het boek wat ik nu dus als 3de lees pas als 5de geschreven.

Sterren kijken in het gras. Nee, niet gelukt. Misschien binnenkort ;)

Een houtbrand/pyrografie projectje Ja en Nee. Ik heb wel iets gemaakt. Dus eigenlijk heb ik dit doel gewoon wel behaald, maar ik wil nog iets anders maken, ik weet al precies wat.

Ik maak het mezelf wel lekker lastig. Ik feite heb ik alleen het sterren kijken niet gedaan. Toch is de rest allemaal maar half gelukt in mijn ogen. Ach ja, ik ben er mee bezig, daar gaat het toch om?

Welke doelen heb jij de afgelopen tijd behaald?

0 Touch the heart to give the post some love