Hi, ik leef nog :)

Het is nu al meer dan een half jaar geleden dat ik wat op mijn blog heb gepost. Rond nieuwjaar begon het idee om te bloggen weer een beetje te kriebelen. Iedere blogger die zijn site het afgelopen jaar verwaarloost heeft wil in het nieuwe jaar altijd weer een frisse start maken, zo ook ik. Schrijven over hoe 2019 was en wat 2020 allemaal met zich mee zou brengen. Helaas, was 2019 niet alleen zonneschijn. Mijn vriend verloor zijn vader in de zomer en ik verloor mijn opa in de winter. Rond de tijd dat mijn vriend zijn vader verloor kwamen er wat medische problemen bij mij naar boven. Klachten die ik al heel lang had bleken (eindelijk) een oorzaak te hebben. Daar kwamen natuurlijk weer wat onzekerheden bij kijken. Al met al is het super goed dat ik nu weet wat ik heb (voor de nieuwsgierige aagjes, ik blijk een 2 hoornige baarmoeder te hebben). Helaas is er alleen symptoombehandeling mogelijk, aangezien het een ontwikkelingsprobleem is. Fun-fact: ik blijk ook een extra nier-lobje te hebben.

Toen het nieuwe jaar begon waren er veel dingen waar ik naar uitkeek, maar ik wilde niet te vroeg juichen. Er kwamen nog heel wat dingen bij kijken en daarna werd het al snel druk. Zo was ik de eerste 2 maanden van het jaar druk bezig met verhuizen. Nu woon ik samen met mijn vriend in ons eigen huisje, waar we mega blij mee zijn. Ook was ik druk bezig met het afronden van mijn stage. Nog de laatste metingen verrichten, maar vooral heel veel schrijven. Gelukkig ging alles zonder te veel stress en heb ik zowel van het verhuizen als van het schrijven vooral heel veel kunnen genieten.

Zoals ik al zei wilde ik niet te vroeg juichen en met het hele Corona drama, is het wel heel toepasselijk geworden. Ik ben nu enkele weken klaar met mijn studie en had ondertussen een ruwe planning gemaakt voor de komende maanden. Of alles nog doorgaat, ik hoop het. Ik heb voor mei namelijk iets heel erg leuks gepland. Ik ga vrijwilligerswerk doen in Colombia (even ervan uitgaand dat dit nog door kan gaan). Ik ben van plan om mijn reis vast te leggen en wie weet maak ik tijdelijk een soort online-reisdagboekje van mijn site. Aangezien er nu wat onzekerheden zijn houd ik het voor nu even hierbij. 

Ik was net weer heerlijk in het ritme gekomen om lekker vaak te gaan sporten en mijn boks en yoga technieken te verbeten. Nu staan beide even op pauze, al ben ik wel van plan om zelf lekker door te sporten thuis, op mijn yoga matje en wie weet dat ik nog wat schaduw boksen doe thuis. Touwtje springen zal ik mijn onderburen maar niet aandoen, haha. Overigens is dit ook echt een perfect momentje om even te de-clutteren. Ik zag op Youtube zo veel ‘minimalist-challenges’ voorbij komen, waarin mensen 1 maand elke dag een x aantal spullen wegdoen, gelinkt aan welke dag het is. Nu leek me dat ergens heel erg leuk, maar ik ben iemand die toch het liefst per categorie werkt. Dus vandaag heb ik mijn (inloop) kledingkast getackeld. Ja, onze woning heeft een inloopkast. Had voor mij niet gehoeven, maar ik klaag er ook zeker niet over. Tijdens het verhuizen heb ik mijn papierwerk, tekeningen etc. allemaal al heel grondig uitgezocht. Maar omdat ik niet zo lang over het verhuizen wilde doen, is er ook veel verhuisd wat ik niet meer wil of nodig heb. Ook is het opbergen hier net wat anders, andere type laden, een keuken waar ik iets over te zeggen heb en spullen die nog geen plek hebben omdat ik die normaal in de gezamenlijke kast thuis zaten.

Dit was even een update’je van wat er allemaal gaande is in mijn leven. Er zijn nog zo veel meer dingen, ik hoop dat iedereen het goed maakt. Dat er niet te veel paniek en onrust is door het Corona virus. Let’s make the best out of this situation :)

Liefs,

Citlali

0 Touch the heart to give the post some love