Het zonnetje schijnt en ik kocht laarsjes

Het zonnetje schijnt vandaag. Steeds meer merk ik dat mensen hun huis uit gaan, de regels versoepelen. Vandaag ging ik voor het eerst sinds de quarantaine bij een winkeltje naar binnen wat geen supermarkt was. De rede, ik zag op Instagram dat een van mijn favoriete tweedehands winkeltjes (relove_exchange) een mooi set laarsjes had. Nou weet ik dat je met zulke soort schoenen snel moet zijn, want voor je het weet heeft iemand anders ze al gekocht.

Gelukkig was het een goed moment voor mij om naar de winkel te gaan, laten we eerlijk zijn, het is niet alsof ik andere plannen had. Maar ook omdat het winkeltje naast de opticien is. De opticien, waar ik al 2 maanden lang uitstel heen te gaan. Ze hadden me al gebeld om me eraan te herinneren dat mijn bril nog in hun winkel lag. Ik kon er al veel eerder heen, want desondanks de maatregelen waren ze wel open (zicht is best wel essentieel in het leven). Om eerlijk te zijn had ik niet zo veel zin om erheen te gaan, ik heb mijn nieuwere bril en mijn ‘oude’ zou ik meer als reserve en zonnebril gebruiken.

De zon ging telkens meer schijnen, maar zo veel was ik toch niet buiten, en telkens verschoof ik het naar het komt wel. Dus toen ik de laarsjes zag dacht ik, ik ga NU! Wat ik deed, en ik was nog op tijd. Ik paste de schoentjes en ze zaten als gegoten. De zolen zagen er goed uit en ook de rest van de schoen was nog heel mooi. Dat ze gebruikt zijn zie je wel als je er goed naar kijkt, maar dat vind ik niet erg. Een mooi paar nette hakjes, high-end voor een zacht prijsje. En het mooiste is dat het tweede hands is!

Het merk Prada, de prijs houdt je vast van 34 naar 29 euro. Wat ik betaalde, 2,50€!!! De winkel neemt namelijk ook kleding aan, zolang ze het bij de winkel vinden passen. En zo had ik daar wat spullen gebracht, spullen die ik anders naar de kringloop had gebracht. En daarmee had ik wat ‘store-credit’ opgebouwd. Ik hoorde van de eigenares dat ik niet de enige was die ze een insta berichtje had gestuurd over deze hakjes, dus ik heb geluk gehad.

Naar welke gelegenheid ik deze schoentjes aan ga doen, dat weet ik nog niet. De komende tijd zullen ze vooral in de kast staan, want behalve wandelingetjes en supermarkt bezoekjes ga ik nog niet echt de deur uit.

0 Touch the heart to give the post some love