Een lijstje met leuke blogs

Dagdromend/spellbinded/zoete wildernis/a little adventurous/marjolean/
Searching For Tomorrow/Paper Boats/Noelle Savannah/Your inspiration blog/
Sabine Metz/etalles

Er zijn zo veel blogs op het internet! Deze zijn mijn favoriet (vandaar de volgens Citlali, want ja, dat ben ik). Welke blogs ik bezoek, varieert natuurlijk een beetje, soms ontdek je weer iets nieuws en soms kom je erachter dat een blog toch maar niet jou cup of tea is. De meeste blogs van dit rijtje, volg ik al heel erg lang, sommige al een paar jaar. Marjolean volg ik volgens mij het langs, al (minstens) sinds 2012 (whaat?!!). Al deze blogs zijn anders, maar allemaal zijn ze super leuk. Mocht je ze nog niet allemaal kennen, dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen, is leuk!!

Als je op de naam van de blog klikt, wordt je doorverwezen ;).

Wat is/zijn jou favoriete blog(s)? 

0 Touch the heart to give the post some love