De leukste boeken van 2015 so far

We zijn al over de helft van 2015, tijd vliegt zo voorbij! Ondertussen heb ik 15 boeken gelezen dit jaar en het leek me leuk om de leukste boeken even in het zonnetje te zetten. Ik heb 15 boeken gelezen dit jaar en ben nu bijna klaar met boek nummer 16. Zeven boeken waren trouwens wel Narnia, wat je ook een beetje als 1 boek kan zien (,maar ik vind dat ze apart horen). Hopelijk hebben jullie er iets aan!

Fangirl Rainbow Rowell

Dit is echt een meisjes boek, een erg voorspelbaar romantisch boek. Een meisje wat naar ‘college’ gaat etc. etc. Erg lief schattig en makkelijk weg te lezen boek. Laat je niet misleiden door de dikte, want het lettertype is groot en je hebt het zo uit!

I’ll give you the sun Jandy Nelson

Dit boek kocht ik in Ierland, de titel was leuk en ik zocht snel op of het positieve reviews kreeg. Dat deed het en ik besloot het boek mee te nemen. Het boek gaat over Jude en Noah, een tweeling die op de een of andere manier uit elkaar ‘breken’. Stiekem ben ik nog helemaal niet klaar met dit boek. Ik moet nog een aantal bladzijdes. Maar dit boek vind ik leuk, nu al. Hopelijk is het einde ook leuk!

The Chronicles of Narnia #2 Prince Caspian C.S. Lewis

Ik heb de hele Narnia reeks gelezen en ik vond dat dit boek er echt uitsprong! Deze is ook verfilmd, maar de film heb ik nooit gezien. Wel geprobeerd overigens, maar na 10 min. zone-de ik uit en viel ik in slaap en dat 2 (of misschien zelfs 3) keer. Volgens mijn zus is het boek beter dan de film ;) Deel 1 en 3 heb ik wel gezien, 1 vond ik super leuk en 3 vond ik erg tegenvallen. Maar het boek, ik weet dus niet zeker of het net als de film is, dit was wel het geval bij The Lion, the Witch and the Wardrope. Ik denk dat veel mensen het verhaal wel kennen.

The way things look to me Roopa Farooki

Dit boek las ik vorig jaar september, dus eigenlijk hoort die helemaal niet in dit lijstje thuis. Maar ik vond het zelf een erg mooi boek en volgens mij kent bijna niemand het boek. Ik had er zelf in ieder geval nog nooit van gehoord, tot ik het toevallig in de bieb zag liggen. Ik dacht eerst dat het zou gaan over een autistisch meisje. Maar eigenlijk ging het meer over haar siblings. Je leest namelijk ook het verhaal van haar broer en haar zus. Het is maar een verhaal trouwens, ik herinner me het meest over de passages over haar zus. Het was niet echt een vrolijk boek, maar zeker wel een erg mooi boek.

Wat waren jou beste boeken van 2015 so far?

Afbeeldingen van goodreads :)

0 Touch the heart to give the post some love