Day zero project update 1

Het is nu al bijna een maand geleden dat ik begon en ik heb niet echt het gevoel dat ik al veel doelen heb behaald. Ik heb ook niet helemaal het idee dat ik echt bezig met het project. Maar ik heb wel wat doelen af kunnen strepen, dus ik ben er blijkbaar wel mee bezig.

  • Ten eerste deed ik het meest simpele ooit, een spaarpot legen, ik heb voor het zwarte spaarvarkentje gekozen met hartjes.
  • Ik heb iemand overtuigd z’n eigen DZP te starten, namelijk mijn zus die ook weer iemand anders heeft overgehaald en Noëlle, yay!
  •  Ik heb  een tekening gemaakt en ben met een andere bezig. Waar ik zwaar in vastgelopen ben, want ik weet niet wat ik er mee moet doen. Mee bezig dus.
  •  Ik heb limonade gemaakt met bloedsinasappel en het was wel oke.
  • Heb de 50 questions that will free your mind beantwoord.
  • Niet een maar 3 boeken gekocht waar (waarschijnlijk) nog reviews van komen.
  • Verder heb ik nog 6 films gekeken op aanraden, namelijk Stuck in Love, The virgin suicides, Spirited away, Spectacular Now, Spirit en Frozen wat ook nog een Disney film is, dus mag ik lekker 2 dingen als behaald verklaren.
  • Ik heb eindelijk het laatste seizoen van Breaking Bad afgekeken.
  • Ow bijna vergeten, ik ben bezig met recepten koken maar ik moet er nog wel heel wat voordat ik het hele boek uit ‘gekookt’ heb, als je begrijpt wat ik daar mee bedoel.
  • Nog iets wat ik bijna vergeten was, ik at bulgur, iets wat ik nog niet kende. Ik had er wel van gehoord hoor maar ik had het nog nooit gegeten. Het was wel lekker.

In totaal zijn het maar 6 hele doelen en nog wat kleine dingetjes. Desondanks dat, ben ik er toch wel heel blij mee. Komende maand wordt het een beetje hectisch i.v.m. mijn eindexamens dus ik denk niet dat ik dan veel doelen zal behalen, wie weet. Misschien dat ik de dagen na mijn examens helemaal volplan met dingen van mijn lijstje. Denk het niet. Maar ik denk dat ik eind mei tot en met juni redelijk veel doelen kan bereiken. Ook omdat ik een weekje wegga naar het strand waar ik zowieso 2 doelen ‘moet’ behalen (zwemmen in de zee en de zonsopkomst/ondergang aan zee bekijken).

0 Touch the heart to give the post some love