Bloesempark zonder bloesems

Amsterdamse BosAfgelopen zondag had ik met vriendinnetje Asmara afgesproken. Ik zou foto’s van der maken in het kersenbloesempark in het Amsterdamse bos. We hebben echt een mooie dag uitgekozen. Na een hele fietstocht, kwamen we aan in het bloesempark. Het zit helemaal in het allerlaatste stukje bos en om het parkje zit een prachtige omgeving inclusief een meertje. Overal zie je bloesems in bloei, maar op de een of andere manier, is het bloesempark bloesem vrij. Wat wel jammer was, want daar kwamen we eigenlijk voor. Gelukkig was het desondanks wel mooi met alle bomen die in een mega cirkel staan. En niet te vergeten dat het park in een prachtige omgeving zit.

Uiteindelijk hebben we voornamelijk net buiten het bloesempark gefotografeerd, maar wel met bloesems. In het begin was het een beetje akward, er lopen mensen langs en je bent bezig met een soort van fotoshoot -maar aangezien je amateur bent en alles onprofessioneel is, is het de naam shoot niet echt waard. Herkent iemand dit?! Gelukkig voelde Asmara zich snel op haar gemak wat resulteerde in een geheugenkaartje vol met mooie foto’s *yay*.

Ik heb een kaartje van 4 GB wat vééééélste klein is eigenlijk. Ik moet binnenkort maar een groter kaartje kopen, maar moet nog even uitzoeken welke. Je hebt tegenwoordig zo veel opties (niet alleen grote, maar ook snelheid etc.).

We hebben wat ‘burst’ foto’s gemaakt, dan is het bijna een filmpje -ideaal voor springfoto’s! Deze foto’s zijn wel iets kleiner van formaat, maar aangezien het er veel achter elkaar zijn, loopt het lekker op in dat mini-geheugenkaartje van me.

Amsterdamse Bos Amsterdamse Bos
Ik heb alleen nog niet echt tijd gehad om de foto’s uit te kiezen en er iets mee te doen. Moet zelfs nog wat foto’s van Jasmin afmaken, naja ze zijn al af, maar ik moet er nog even iets mee doen. Ondertussen heb ik ook al een nieuwe geheugenkaartje, yaay! van 32 GB!!(jaja ik schreef het stuk hiervoor van de week al) Aangezien Asmara heel wat foto’s op haar flickr heeft gezet, dacht ik laat ik er in ieder geval een paar delen. Ze zijn door Asmara zelf bewerkt en omgezet naar zwart-wit. Binnenkort zal ik er nog een paar in kleur delen ;)

Amsterdamse Bos

Amsterdamse Bos

Amsterdamse BosAmsterdamse Bos

Als je op een van de foto’s klikt, dan kom je op het flickr account van Asmara, waar je ook de rest van de foto’s kunt bekijken, mocht je dat leuk vinden.

Ik ben zelf heel tevreden (eigenlijk zelfs blij) met de foto’s, vooral voor die foto waarin Asmara springt! :) En Asmara is er ook blij mee, wat natuurlijk helemaal feest is *confetti enzo*

Welke foto is jou favoriet?

-Citlali

0 Touch the heart to give the post some love