Asmara in the woods

Echt alweer een paar maanden terug, liet ik jullie in dit artikel wat foto’s zien. Deze waren allemaal in het zwart-wit en ik zou snel ook wat foto’s in kleur laten zien. Snel is het niet geworden. Grotendeels omdat ik zoveel foto’s had gemaakt dat ik niet zo goed wist waar ik moest beginnen. Ik ben heel slecht in keuzes maken en wilde er rustig mijn tijd voor nemen. Dus dat deed ik van de week eindelijk. Zoals je misschien al gemerkt heb, loop ik een beetje met mijn lay-out te spelen. Hierdoor zijn de foto’s van de meeste artikels te klein geworden en dit ziet er niet zo mooi uit. Het kost veel te veel tijd om al mijn oude artikels aan te passen, dus ik laat het zo. De lay-out is nog niet helemaal af, maar ik denk dat het langzamerhand steeds beetje bij beetje aangepast gaat worden.

Terug naar de foto’s. Er zit er eentje tussen die alsnog in het zwart-wit is. Deze vond ik zo mooier dus die zit er ook gewoon tussen.

De kleuren zijn ongelofelijk fel en hoewel ik dit niet altijd even mooi vind, vind ik het hier wel leuk. Het was ook echt super leuk!

Wat vinden jullie er van? Nog tips of opmerkingen?
Let me know!

xxx

0 Touch the heart to give the post some love