And that’s who I am

Om te beginnen de meest vage. Ik vind het niet per se moeilijk om dingen te vinden die mij omschrijven, maar ik vind het moeilijk om de juiste dingen te kiezen. De dingen die mij, mij maken. Wat die dingen precies zijn weet ik niet. Ik denk dat dit komt omdat ik gewoon niet precies weet wie ik ben. Soms ben ik zo en soms niet. Ik heb wel veel dingen gevonden waar ik me wel bij thuis voelde. Ik heb geprobeerd niet de meest makkelijke/onpersoonlijke dingen te kiezen.

Ik weet niet helemaal waarom ik deze koos, maar ik heb altijd het idee dat ik heel kinderachtig ben. In werkelijkheid valt het eigenlijk wel mee. Ik kan niet echt iets kinderachtigst bedenken wat ik laatst nog heb gedaan. Ik doe wel nog kinderachtige dingen hoor ik kan nu alleen niet echt iets bedenken van de laatste tijd, ik heb vorig jaar wel nog in een speeltuin gespeeld. Misschien vind ik het idee van kinderachtige dingen gewoon heel leuk, zo onschuldig en oprecht zonder verantwoordelijkheden en zonder zorgen.  Als een boek goed is, echt goed dan moet ik hem uitlezen. Ik ga helemaal op in een boek. Ik vind het heerlijk om te lezen, binnen, buiten, op het strand of gewoon in de woonkamer. Vooral dikke boeken, waar je echt in kan duiken zijn leuk!

Ik weet niet waarom, maar er is iets met ogen. Ik vind ogen gewoon gaaf! Van dichtbij zien ze er super indrukwekkend uit. Ik teken ze graag (vooral bij gebrek aan inspiratie). Niet alleen mensen ogen fascineren mij, reptielen hebben ook echt gave ogen. Ogen zijn zo pretty!

Quick to detect or respond to slight changes, signals, or influences
Ik ben gewoon heel gevoelig, niet altijd maar vaak wel. Soms heb ik van die ‘buien’. Mijn ‘state of mind’ is trouwens erg wispelturig, ik ben over het algemeen wispelturig. Soms bauw, dan groen of toch rood, nee toch maar turquoise. Ik neem soms dingen net iets anders op, misschien iets te persoonlijk.

Aurora lichten! Het maakt me vrij weinig uit waar ik ze zie, maar ik moet en zal ze zien!!! Het heeft gewoon iets bovennatuurlijks en magisch. Ik weet eigenlijk alleen dat je vanaf IJsland en Noorwegen dit magisch spektakel kan zien. Het lijkt zo onrealistisch, maar zoooooooooooooo mooi <3 !!

Lijstjes!!! Lijstjes maken is leuk. Ik vind het handig om van alles lijstjes te maken. Soms dingen van korte duur bijvoorbeeld wat moet ik doen vandaag, soms dingen die lang meegaan zoals doelen, lijstjes van alle films die ik heb gezien, boeken die ik heb gelezen. Lijstjes van dingen die me blij maken. Lijstjes zijn leuk en handig.

Ik ben echt niet gek hoor, nouja een beetje. Dit is echt iets wat ik super vaak heb. Ik hou het niet eens bij gesprekken, hele (ramp-) senarios kan ik bedenken. Ik weet niet zo goed waarom ik dit doe, soms zijn het echt dingen waarvan ik denk, huh..hoe..waarom?? Maar ja ik denk soms gewoon te veel na. Meestal gebeurd dit als ik in bed lig en niet in slaap kan vallen. Dan ga ik maar mijn eigen ‘dromen’ bedenken ofzo.

Dit klinkt misschien heel negatief, maar ik bedoel het niet echt heel negatief. Ik heb gewoon niet echt het idee dat mijn leven heel interessant is. Ik heb meestal genoeg te vertellen hoor, maar het zijn meer alledaagse, ‘normale’ dingen. Geen wereldreizen of levenslessen, nothing special.

Het spreekt een beetje voor zich. Ik kan er niet echt veel aan doen, maar het is maar zo. Ik heb er niet echt last van, vroeger wel. Ik probeer gewoon rustig te blijven en het werkt wel maar I don’t know.

Ik weet niet of dit een beetje te begrijpen was, de meeste dingen spreken voor zich en de andere dingen kan ik niet echt heel goed uitleggen. Ik heb niet echt het gevoel dat ik mezelf heel goed ken, kan dat überhaupt? Tegelijkertijd ook weer wel trouwens.

 

0 Touch the heart to give the post some love